Kajakk og Padling Gry Gerhardt logo
Om oss

Om oss

Vi driver med kajakkutleie, guidede padleturer, personlig veiledning og kurs i havpadling. Arenaen er vår fantastiske skjærgård her på Østlandet, slik som Hvaler, Fredrikstad, Onsøy, Sarpsborg og Svenskekysten. Vi har kajakker av anerkjente merker og godt kvalifiserte guider og kursholdere utdannet i NPF kursstige. Private, grupper og bedrifter, ta kontakt for tilbud!
 

Anbefalinger og anmeldelser

Gry was very helpful during our day trip on the fjord, providing maps and advice, setting up the equipment, explaining the basics and even helping us with transportation to the launch point. We had great fun on the water and no worries because Gry kept in contact here on FB when it turned out that we took an hour longer than planned. If I ever get the chance I would not hesitate to contact her for another rental, even for a multi-day camping trip by boat.
-Byron Hawkins

Fantastisk engasjerende instruktører med masse kunnskap og engasjement. Her får man god opplæring i trygge miljøer og en føler seg virkelig velkommen, ivaretatt og inkludert. Anbefales på det varmeste. Gry og hennes partnere brenner for padling og deler gladelig sine erfaringer med andre.
-Thomas Stokkan

Jeg hadde ingen erfaring med kajakk før kurset, men jeg hadde en fantastisk og lærerik helg som jeg vet vil føre til masse padling og glede i fremtiden. Kurset var innholdsrikt, det var god stemning og jeg følte meg trygg hele veien. Jeg var en del av en sammensatt gruppe hva angår tidligere padleerfaring og alle hadde stort læringsutbytte. Jeg kan sterkt anbefale kurs hos Gry!
-Emilie Hermansen 

Spennende og lærerike dager med dyktig instruktør. Kan anbefales alle som vil padle kajakk å ta grunnkurs og få våttkort, her trengs ingen forkunnskaper.
-Anne-Lise Bøhler Aas Viken 

Var på grunnkurset nå 18 og 19 Mai. Fantastisk flott kurs. Jeg var helt fersk og gruet meg litt, men mottakelsen og roen til Gry og Sam gjorde at alt bare ble trivelig og gøy med en gang. Jeg lærte mye jeg ikke hadde tenkt på som er kjempeviktig og nyttig. Jeg ble trygg på å sitte i en kajakk og nå vet jeg at jeg kan. Det ble 2 flotte dager med padling og sosialt samvær med de andre flotte kursdeltagerne. Dette er ett flott kurs som jeg sterkt anbefaler. Jeg er nå klar for en lang sommer med mye padling:)
-Bjørn Haltland Kristiansen